Amazon MP3 Clips

Thursday, February 24, 2011



hye..xleh tdow..terlampau merindui diew...
diz song diew tujukan aku ms aku tgglkan diew..perghhh mmg menusuk jiwa...diew suh aku dgr..
aku dah dgr lme..tp ntah cmne bleh lagu 2 kena ngan kami...aku harap aku xkn hampakan diew ag...aku jnji akan tebus balik apew yg aku wat..skunk aku sdg memulihkan balik hbgn ngan diew..aku terlampau mencintai diew....thanx syg time bb balik..tnp syg sapew lah bb..hny syg sowg yg phmi bb..
bb berharap cinta kita akan mekar mcm dulu balik!!! luv u syg so much!!!

Wednesday, February 23, 2011

ni sygku!!!



ni antara kenangan aku ngan diew...mwaahhh!!! ni kali kedua aku pg lawat diew...best glew ms ni..aku ngan diew sahaja..mesra x?? hahaha kami dah sebati...aku x myesal lgsung pilih diew..diew adlh yg terbaik dari yg baik...aku terasa aman bler di samping si dia..diew suke gelak bler aku wat lawak tp aku x wat lawak pown diew gelak gak..tp aku pown ske gak gelak..hehehe..kn aku dah ckp aku ngan diew 1 kepala...aku bersyukur dpt diew..aku xkn lpskan diew dah..aku xkn wat silap ag...cukup2 apew aku wat kt diew..aku akan tebus balik...
putih x kami?? hehehe...diew suke main misai aku...diew slalu ckp aku comey walau muke aku ganaz,,,seganaz mne aku,aku tetap berlembut ngan diew...bler aku mare diew diew mcti tengking balik..tp akhirnye kami berbaik gak...nti aku atau diew akan ctew kn ms perkenalan kami....adios..tdow!!
cinta sama iqa!!!

diz is my true love..



iqa mashar...my love..hii u all...huhuhu...ari2 diew ctew psl aku..skunk aku ctew psl diew lak..menawan x senyuman diew?? hehehe mcm senyuman aku..dowg byk ckp (our frenz) muke kami same..mmg kowt..hahaha..cara perkenalan kami mmg best..mmg cukup best...hehehe..bwu knl tp mcm bertaun bercinta..tp aku mmg  cintakan diew sgt2..diew cpt memahami aku walaupown diew byk men2..kami 1 kepala...aku suke cara diew gelak,senyuman diew,cara diew pndang aku..diew sowg yg matang,lemah lembut,dgr ckp,cantik,menawan...suare diew pown comey..suare diew sdp..ctew2 diew mau jd artist..aku sentiase support diew apew yg diew wat..aku sggp wtpew sajew utk diew...lau nk ikowtkan kami byk kenangan....diew jodoh aku...aku pnh wat diew terseksa...tp skunk aku xkn wat dah..aku xske tgk diew merana..biar aku merana jgn diew merana...syg maafkan bb yer....mwaahhhhh!!! and diew slalu pggl aku "bb hebat!!"" hehehe...hope hbgn kami berpanjangan...aku mencintai diew!!! antoo muncung..sbb muncung diew tajam..suke patuk aku...hehehe...xdew sapew2 yg phmi aku hny diew...bleh dikatekan ssh sng kami bersame..aku xkn lukakan atie diew dah..walau diew degil mcm aku...keras kepala..hikhik...tp slalu kami gado kami cpt baik balik...aku sentiase mghormati diew..aku harap diew myintai aku sepenuhnye...thanx syg utk sume..xleh ctew lebih2 biar aku dan diew yg taw...bler tgk muke diew masalah aku akan hilang...mwaahh!!!! antoo gg love antoo muncung..

cintamatiku nurzulaikha!!!

Saturday, February 19, 2011

tocang pokok kelapa..kt bwh tuh cene aku nk tulis erk..adehh..
























bb wan ipoh kiter~
hi,,mesra x kami?? iqa cinta die sesgt..mwahhh kt bb!! wiwit..luv u so much b..

my1stluv

hi all,,this is me iqa n my furure huby,,wan ipoh!!..luv him so much..muke ktorg same x??hahaha..ramai org ckp cmtoh..die ant0o gg..aku lak ant0o muncong..ktorg start kapel time bln 7 cmtoh laa..aku ingt lagik time uh musim bola kot,smpy tiap2 mlm ktorg tgk bola smbl chat ta0.son0k!!..die best!! s0rg yg tegas,bek ati,x kdekot sbb salu bg wet blnje kt aku ngn bg kdt kat aku..hehehe..pastoh die nih romantix,nmpk jek muke ganaz tp ati lemb0t bagaikan softlan yg aku pakai utk lembotkan bj2 aku..hihihi..tgk uh gg die putih x?? comey an?? die nih mkn krepek lebeyh suke mrepek2..ske wat aku gelak ngn lawak2nyer..best!! hope kami ade jodoh dan kekal bsame..mwahhhh bb~