Amazon MP3 Clips

Monday, June 27, 2011

“aku memiliki sepasang mata, tp tdk dapat selalu melihatmu.
aku memiliki sepasang tangan, tp tdk dapat selalu melindungimu.
tapi aku memiliki sebuah hati, yang selalu berdoa untukmu”
Kadang-kadang ALLAH hilangkan sekejap matahari kemudian dia datangkan pula guruh dan kilat. Puas kita mencari di mana matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah ...
Belajarlah bersyukur dengan jodoh anugerah tuhan.. usah mendambakan teman secantik balqis, andai dirimu tidak seindah sulaiman.. mengapa diharapkan teman setampan yusof, andai dirimu tidak setulus zulaikha... tak perlu mencari seistimewa khadijah, andai dirimu tidak sesempurna Rasulullah SAW...
Mungkin Tuhan sengaja mahu kita berjumpa dgn orang yg salah sebelum menemui insan yg betul supaya apabila kita akhirnya menemui insan yg betul, kita akan tahu bagaimana utk bersyukur dgn pemberian dan hikmah disebalik pemberian tersebut.

Apabila salah satu pintu kebahagiaan tertutup, yg lain akan terbuka tapi selalunya kita akan memandang pintu yg telah tertutup itu terlalu lama hinggakan kita tidak nampak pintu lain yg telah pun terbuka untuk kita.


Teman yg paling baik ialah seseorang yang kita boleh duduk bersama di dalam buaian dan berbuai bersama tanpa berkata apa-apa pun dan kemudian berjalan pulang dgn perasaan bahawa itulah perbualan yang paling hebat yg pernah kita rasai.
 Crazy Memang benar yang kita tidak akan tahu apa yg kita punyai sehinggalah kita kehilangannya dan juga benar bahawa kita tidak akan tahu apa yg kita rindukan sehinggalah "Ianya" hadir.
Ia cuma mengambil masa seminit untuk jatuh hati pada seseorang, satu jam utuk menyukai seseorang, satu hari untuk menyintai seseorang tetapi ia mengambil masa sepanjang hidup untuk melupakan seseorang.
Jangan pandang kepada kecantikan kerana ianya akan lapuk ditelan usia, jangan kejar kemewahan kerana ianya akan susut ditelan masa. Apa yang kekal hanyalah kecantikan hati seseorang... .
Kasih dia nan trindah..suatu wkt dia yg kte benci..dia yg slalu kte marah..dlm hati kte..DIA HNY KAWAN..HNY KWN..bkn istimewa pun..d saat kte susah,d saat kte dsakiti,dialh yg setia..tmpt meluah sgala keluh kesah..tmpt mmimpin dri jd tabah..dugaan dmi dugaan..inilh takdir..inilh ktentuan Ilahi..jdoh kte dgn dia.tnyata dia lbh baik dr ssorg yg kte harapkn slm nie.
DIA KASIH NAN TERINDAH,TERIMALAH SEADANYA..






Saturday, June 25, 2011

i know who i am . and you don't have to judge me . everyone not perfect . we all same . nobody was perfect in this world . so , don't ever think that you are more perfect than other people :)



Tuesday, June 21, 2011

hyepp~lam idup aku..diz is da 1st time aku g uma lelaki..aku xpena jumpe parents sape pun,,tp tibe2 bile wan ajak aku terus janji n terus pegi..x dinafikn mmg ase agk gementar sesgt la..gelabah beb! hihihihi..tp xpe mgkn aku kuad sbb krn cnteku pdnye..oh my bb wanip0h..bb syg pegi jumpe family bb sbb syg pcye bb n ikhlas nk jmpe parents bb aw..ikhlas lm hubungan ite nih! tp kan macam2 die sanggup beli utk aku semata nk pegi blk ipoh akak die tunang. brg2 yg dibelikn pun bnyk n mahal2..aku pun da takot sgt tgk duit die bnyk abis..ishh~
die sanggup belikn aku bj kebaya purple sbb tema tunang tuh kaler purple,pastoh beli lipstick,alat mekap sume...bnyk tuh die abes wet beli utk aku..



bb PEACE YAWR~

time sblm g ipoh uh die dtgla amek aku kt kuantan..aku tekejut aw ingtkn die xkn dtg..tp die pun mcm serba slah gak lah..ishh2 xpasal2 die kol ckp "sayaaannnggg..bb otw nk g ktn amek syg nih"..
aku pun ape lagik ya allah jantung cm nk gugur jerk..aku ingtkn die xjadik amek aw..hihihihi..tp aku pun de gak la ase hepi kan sbb pe bole gak jejln kt ipoh..pasai aku xpenah jln2 kt ipoh pon..nk gak aku taw yg die nih ikhlas ke x kapel ngn aku ke an..yelaa maklumla sumenye lam perhatian bg sorg pompuan mcm aku..mestila nk hbgn yg jujur n ikhlasss!! kan bb?? heheh..lam bus tuh aku ase gak sket takot pe akn jd bile smpy ipoh nti kan..cm2 aku pk,takot family die x time aku ke pe an nti die ckp aku x malu lak sbb ikot laki blk umah ke pe an,lam bus uh aku asek mintak lmbt lg la smpy ipoh.hahaha. tp last2 smpy je ipoh,alhamdulillah aku diterima n dilayan baik oleh familynyer..hepi sgt2..
lam mse aku kt uma die aku tgk la cre family die bergurau senda sume kan..ishh beza sgtla ngn family aku! dorg punye family sumpah meriah. xmcm family aku yg masing sume ade ase dengki2. mmg family aku nih blagak sket pon. jeles gak lah ngn family wan. hikhik..bb jgn mrh yer~
tp yg penting syg cinta bb sgt2 taw x..syg pegi ipoh sbb ikhlas cntekn bb sgt2..aku hanya cinta sorang laki lam dunia nih..bb adalah satu antara sejuta~luveya~

Monday, June 13, 2011

cuti sem yg busan~!

haipp..ari nih aku sgt busan..seharian duduk d uma sajer..nk kua xb0le c0z de saked skett..hikhik..korg nak taw ke?? ahh xpyhla..sebokk jer! hahaha..xde watpe..cm besela bile busan men game..fb..sampai aku pun da khatam men sume game..hikhik..