Amazon MP3 Clips

Wednesday, October 5, 2011

bila curang

urrmm,aku anti sgt lahdgn ayt bila curang nie..sbb aku tak suke bf aku curang..tiap mase aku asek gelisah jek bila aku terpk kan dia..utk hilangkan gelisah aku nie aku p0n pegila stalker fb dia..aku kan ada password fb dia..tu laaa nk dpjgkn cite mmg ada bnde yg dia sorok lah kat situh kan..pe lagik saket ati dan api aku makin meluap2 lah jwbnyer bila aku pat taw yg dia kwn blk dn anne lah dgn yusniza bodoh babi tu lah..mcm sialll!! tp dia cakap dia x add p0mpuan tuh..dia bole bg alasan kat aku fb skg dah bengong dan jgn pcye sgt kt fb skg..aku xpcye lahhh!! smpy mati aku xnk pcye..spmy skg yg aku tga menaip nie pun aku tetap xpcye..saket ati aku.....!!!! lau nk pegi kat pompuan tuh pegi jelaaa..tinggalkn aku yg tga saket ati ni sorg2..bikin panasss!!! huh..pastuh sape xmrh biler ite tgk dia kumen2 ngn aweksss kan???!!! fb aku sume dia pegi block yg alki tego aku..smpy sume besfren laki aku dia buang..abistuh aku nk kwn ngn sape?? nk kawan ngn dia mmg x bole kawan lak kan sbb dia pun cepat naik anginn..huh!! saked ati betul nak aje aku pecahkan lappy nie..tp disbbkn lappy ni nenek aku yg beli bukan dia..lau x da lame aku hancorkan..eeeeeeeeeeeeeeee!! yang terbaru pulakk dia add pompuan  nie..aku stalker punye stalker..upenye tuh awek acappp..asyraf omer..aku pun apelagi..tanjat gilerr!! aku pun ase marah gilebabi..huh! geraaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..aku benci lah malas lah nak teruskan type lagi..p mampos lah lau dia nk curanggg..bia aku sendiriiii..bole idup pe.,.lagik bebas!!