Amazon MP3 Clips

Tuesday, June 21, 2011

hyepp~lam idup aku..diz is da 1st time aku g uma lelaki..aku xpena jumpe parents sape pun,,tp tibe2 bile wan ajak aku terus janji n terus pegi..x dinafikn mmg ase agk gementar sesgt la..gelabah beb! hihihihi..tp xpe mgkn aku kuad sbb krn cnteku pdnye..oh my bb wanip0h..bb syg pegi jumpe family bb sbb syg pcye bb n ikhlas nk jmpe parents bb aw..ikhlas lm hubungan ite nih! tp kan macam2 die sanggup beli utk aku semata nk pegi blk ipoh akak die tunang. brg2 yg dibelikn pun bnyk n mahal2..aku pun da takot sgt tgk duit die bnyk abis..ishh~
die sanggup belikn aku bj kebaya purple sbb tema tunang tuh kaler purple,pastoh beli lipstick,alat mekap sume...bnyk tuh die abes wet beli utk aku..



bb PEACE YAWR~

time sblm g ipoh uh die dtgla amek aku kt kuantan..aku tekejut aw ingtkn die xkn dtg..tp die pun mcm serba slah gak lah..ishh2 xpasal2 die kol ckp "sayaaannnggg..bb otw nk g ktn amek syg nih"..
aku pun ape lagik ya allah jantung cm nk gugur jerk..aku ingtkn die xjadik amek aw..hihihihi..tp aku pun de gak la ase hepi kan sbb pe bole gak jejln kt ipoh..pasai aku xpenah jln2 kt ipoh pon..nk gak aku taw yg die nih ikhlas ke x kapel ngn aku ke an..yelaa maklumla sumenye lam perhatian bg sorg pompuan mcm aku..mestila nk hbgn yg jujur n ikhlasss!! kan bb?? heheh..lam bus tuh aku ase gak sket takot pe akn jd bile smpy ipoh nti kan..cm2 aku pk,takot family die x time aku ke pe an nti die ckp aku x malu lak sbb ikot laki blk umah ke pe an,lam bus uh aku asek mintak lmbt lg la smpy ipoh.hahaha. tp last2 smpy je ipoh,alhamdulillah aku diterima n dilayan baik oleh familynyer..hepi sgt2..
lam mse aku kt uma die aku tgk la cre family die bergurau senda sume kan..ishh beza sgtla ngn family aku! dorg punye family sumpah meriah. xmcm family aku yg masing sume ade ase dengki2. mmg family aku nih blagak sket pon. jeles gak lah ngn family wan. hikhik..bb jgn mrh yer~
tp yg penting syg cinta bb sgt2 taw x..syg pegi ipoh sbb ikhlas cntekn bb sgt2..aku hanya cinta sorang laki lam dunia nih..bb adalah satu antara sejuta~luveya~

No comments:

Post a Comment